Kvalitet og design siden 1981

Om oss

Frøya Trøya ble etablert i 1981 med produksjon av t-trøyer og gensere på Frøya.
 Pris og kvalitet var avgjørende for leveranse til Forsvaret, OL, VM på Ski og organisasjonen MOT.
 I dag er Frøya Trøya et av Norges mest kjente varemerker for norske kvalitetstrøyer.

Økologisk produksjon

I 2009 oppgraderte Frøya Trøya produksjonen og konverterte over til økologisk bomull. I dag er alle våre klær sertifisert med miljømerket Svanen. Frøya Trøya kan nå presentere en helt ny miljøvennlig og tidsriktig kolleksjon, produsert av de beste råvarer.

Vi har tilrettelagt for en automatisert produksjon av t-trøyer og jakker med tilhørende applikasjoner som valgfrie kontrastfarger. Vi kan derfor levere våre miljøvennlige kvalitetsplagg direkte fra vår fabrikk til meget konkurransedyktige priser.

Diskusjon om bomull 2

Kvalitet og design

Kundene krever i dag moderne design og god passform på de enkleste t-trøyer. Frøya Trøya brukes derfor gjerne av bedrifter, festivaler, idrettslag, skoler og musikkorps.

På Tiller utenfor Trondheim foregår produktutvikling, design, salg, administrasjon, lager og distribusjon. Ved å velge fra vårt fargeutvalg på glidelås, tilbehør og stoff, er det kun fantasien som setter begrensninger! Frøya Trøya leverer plagg med silketrykk, transfertrykk eller brodering, med kvalitet og miljø i fokus.

Har du anledning så stikk gjerne innom våre lokaler på Tiller for å ta en titt på vårt utvalg. Da kan du også få se nærmere på det vi mener er – Verdens Beste T-trøye!